Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε retail μορφή το SteamWorld Dig 2

*
H Rising Star Games και η Image & Form ανακοίνωσαν ότι το SteamWorld Dig 2 θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή, για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στην προσεχή άνοιξη και το παιχνίδι θα συνοδεύεται από πόστερ διπλής όψης. Διπλής όψης θα είναι και το εξώφυλλο της συσκευασίας. Στο SteamWorld Dig 2 πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Dorothy, ένα νεαρό ρομπότ που αναζητά τον Rusty που δεν είναι άλλος από τον κεντρικό χαρακτήρα του πρώτου παιχνιδιού. Για το σκοπό αυτό σκαβει στα ορυχεία της περιοχής El Machino, εκεί όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο Rusty. Όσο προχωράει το gameplay, η Dorothy μαζεύει πολύτιμους λίθους που χρησιμεύουν στην αναβάθμισή της. Αυτό βελτιώνει την ικανότητά της να εξερευνεί και της επιτρέπει να αποκτά πρόσβαση σε νέες περιοχές. Το SteamWorld Dig 2 κυκλοφορεί για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation Vita και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*